De Klussenier Jordi Merks
De Klussenier Jordi Merks

Burg. de Bekkerstraat 33
5236 AN 's-Hertogenbosch

Dien uw offerte-aanvraag in   

073 203 26 78
06 2255 2613
jordimerks@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 59728345

Even voorstellen

Mijn naam is Jordi Merks, samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in het gezellige ‘s-Hertogenbosch. Woont u in ‘s-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen en omgeving? Dan kunt u mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw woning.

Altijd heb ik in loondienst en in teamverband gewerkt voor verschillende werk- en opdrachtgevers. De afgelopen jaren heb ik mijn werk in de bouw gedaan, daarvoor hoofdzakelijk in de retail. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de verschillende disciplines die komen kijken bij het verbouwen en renoveren in en rondom de particuliere woning. Met deze ervaring op zak zet ik mijn passie zelfstandig voort.

Met het starten van mijn eigen klusbedrijf met De Klussenier komt voor mij een droom uit. Voor u betekent mijn eigen klusbedrijf één vertrouwd aanspreekpunt en één persoon waarmee u afspraken maakt. Dit neemt de zorg weg van alles regelen voor de verbouwing en het zorgt voor een overzichtelijke verbouwing.

U kunt mij benaderen voor vaak voorkomende klussen en voor grote projecten die specifiek vakmanschap vragen. Ik ben gespecialiseerd in elektrawerk, timmerwerk en keukens. Vanwege mijn veelzijdige vakmanschap kunt u ook contact opnemen voor een badkamer renovatie, zolder verbouwing, isolatiewerkzaamheden en beglazing.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op om uw wensen en behoeften aan te geven. Ik ga graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...